Pagina wordt geladen ...
bel ons Bel ons tijdens kantooruren op 0528 - 27 02 03
bel ons Spoedgevallen buiten kantooruren 0900 - 23 54 466
locatie Het Haagje 163, 7902 LG Hoogeveen, Nederland

Meer dan 40 jaar ervaring

Tandheelkundig Centrum ’t Haagje is ontstaan vanuit Tandartspraktijk Boer, de eenmanspraktijk die Willem Boer op 30 april 1976 in Hoogeveen opende. Hij heeft de praktijk opgebouwd rond zijn interesse naar de invloed van het gebit op het algeheel welbevinden van mensen en zijn nieuwsgierigheid naar de technische mogelijkheden en innovaties om het gebit in goede conditie te krijgen en te houden. Om zorg te kunnen verlenen volgens de modernste opvattingen en technieken, heeft bij- en nascholing altijd hoog in het vaandel gestaan. Daarnaast heeft Willem Boer altijd zijn kennis van en passie voor het vak willen delen. Vroeg in zijn carrière is hij als docent verbonden geweest aan de Rijkuniversiteit Groningen, later is hij staflid geweest op het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde in Zwolle. Ook heeft hij binnen zijn eigen praktijk met meerdere tandartsen samengewerkt en tandartsen begeleid én heeft hij een verwijspraktijk opgezet waar patiënten terecht kunnen  voor uitgebreide tandheelkundige rehabilitaties, prothetiek en implantologie.

Van "Tandarts Boer" tot “Tandheelkundig Centrum ’t Haagje”

In tandartsen Inger van der Haring en Erik Jan Boer vond Willem gelijkgestemden. Na meerdere jaren van samenwerken  besloten zij dan ook een maatschap aan te gaan.  Omdat de naam “Tandarts Boer” de lading van de praktijk niet meer dekte, is de praktijk omgedoopt tot “Tandheelkundig Centrum ’t Haagje”.
De mogelijkheden en de visie van de praktijk zijn hetzelfde gebleven. Nog steeds staat de persoon en niet de tand centraal en wordt gestreefd naar een zo goed mogelijk behandelresultaat volgens de moderne opvattingen en technieken.

De  tandartsen zijn alledrie werkzaam als restauratief- prothetisch tandarts-implantoloog. Daarnaast hebben zij elk nog een eigen vakgebied waarin zij zich extra bekwaamd hebben. Zo voert Erik Jan Boer ook  orthodontische behandelingen uit. Inger van der Haring is van 2004 tot en met 2012 verbonden geweest aan de afdeling Mond- Kaak- en Aangezichtschirurgie, waar zij poliklinische kaakchirurgische behandelingen uitvoerde en uitgebreid geschoold is in aandoeningen van het hoofd-halsgebied. Daardoor zijn wij in staat om vrijwel alle behandelingen bij ons van begin tot einde uit te voeren.

Op 27 april 2016 heeft Willem Boer besloten om zich terug te trekken als tandarts en te genieten van zijn welverdiend pensioen. Wel is hij nog steeds nauw betrokken bij de praktijk en de maatschap. Erik Jan Boer en Inger van der Haring zetten vanaf die tijd samen zowel de algemene als de verwijspraktijk voort.

tandartspraktijk t haagje logo raambalietandartsstoel