Pagina wordt geladen ...
bel ons Bel ons tijdens kantooruren op 0528 - 27 02 03
bel ons Spoedgevallen buiten kantooruren 0900 - 23 54 466
locatie Het Haagje 163, 7902 LG Hoogeveen, Nederland

Tarieven

Op de website van de Nederlandse Zorgautoriteit vindt u uitgebreide informatie over de algemene tarieven binnen de gezondheidszorg.
Op Alles over het gebit kunt u zien wat er met de meeste prestaties wordt bedoeld. Het is een website van de NMT, een van de belangenorganisaties voor tandartsen en specialisten.
Per januari 2013 is het experiment van vrije prijsvorming in de tandheelkunde weer afgeschaft. De transparantie is teruggekeerd op uw rekening en wij hanteren de door de overheid bepaalde tarieven.  
U moet er wel rekening mee houden dat de sterk gestegen premies van aanvullende tandartsverzekeringen vooralsnog niet doorgegeven worden aan de consument in de vorm van eveneens gestegen uitkeringen, deze zijn over het algemeen zelfs sterk gedaald. Het is dan ook aan te bevelen kritisch na te gaan of u, gezien uw specifieke tandheelkundige situatie, een aanvullende tandartsverzekering nodig hebt. 

Onze tarieven kunt u hier vinden ( link opent als PDF bestand in nieuw venster). 

Betalingsvoorwaarden

Onze betalingsvoorwaarden vindt u hier.  

balie

tandartsstoel t haagje

   

Facturering via Anders Medical

Wij hebben onze debiteurenadministratie uitbesteed aan mijnAndersnota.nl. Dat betekent dat zij namens ons facturen innen en versturen. De declaratie die ze via ons ontvangen, wordt ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dus alleen een factuur van hen als uw zorgverzekeraar de kosten voor uw behandeling niet (volledig) vergoedt. MijnAndersnota.nl verstuurt de facturen en herinneringen per e-mail. Dat is beter voor het milieu en brengt minder kosten met zich mee. Om de facturatie vlekkeloos te laten verlopen, verzoeken wij u vriendelijk om uw meest recente contactgegevens aan de balie of per mail door te geven.
 
Graag vragen uw aandacht voor het volgende:

 

  •  U bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig doorgeven van uw juiste (e-mail)adresgegevens. Geef eventuele wijzigingen dan ook z.s.m. aan ons door!;
  • De eerste factuur van mijnAndersnota.nl kan in uw spambox terecht komen.
  • We adviseren u het e-mailadres service@mijnandersnota.nl op te slaan in uw adresboek. Zo zorgt u dat berichten van onze factoringpartner in uw reguliere inbox terecht komen;
  • Indien u geen toegangscode per SMS ontvangt, dan beschikken wij hoogst waarschijnlijk niet over uw meest recente mobiele telefoonnummer;
  • Downloadt u de factuur vanaf een mobiel apparaat? In dat geval wordt de factuur weergegeven in uw map Downloads/Bestanden. Ga dus naar een van deze mappen als de factuur na het downloaden niet direct in uw scherm verschijnt. Het kan ook zijn dat de factuur als pdf-bestand links onderin uw scherm verschijnt;
  • U regelt al uw factuurzaken eenvoudig via www.mijnAndersnota.nl. Of stuur een e-mail naar service@mijnandersnota.nl . Liever persoonlijk contact? Het serviceteam van mijnAndersnota.nl staat u op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur graag te woord via 085-7606262.