Pagina wordt geladen ...
bel ons Bel ons tijdens kantooruren op 0528 - 27 02 03
bel ons Spoedgevallen buiten kantooruren 0900 - 23 54 466
locatie Het Haagje 163, 7902 LG Hoogeveen, Nederland

Tarieven

Op de website van de Nederlandse Zorgautoriteit vindt u uitgebreide informatie over de algemene tarieven binnen de gezondheidszorg.
Op Alles over het gebit kunt u zien wat er met de meeste prestaties wordt bedoeld. Het is een website van de NMT, een van de belangenorganisaties voor tandartsen en specialisten.
Per januari 2013 is het experiment van vrije prijsvorming in de tandheelkunde weer afgeschaft. De transparantie is teruggekeerd op uw rekening en wij hanteren de door de overheid bepaalde tarieven.  
U moet er wel rekening mee houden dat de sterk gestegen premies van aanvullende tandartsverzekeringen vooralsnog niet doorgegeven worden aan de consument in de vorm van eveneens gestegen uitkeringen, deze zijn over het algemeen zelfs sterk gedaald. Het is dan ook aan te bevelen kritisch na te gaan of u, gezien uw specifieke tandheelkundige situatie, een aanvullende tandartsverzekering nodig hebt. 

Onze tarieven kunt u hier vinden ( link opent als PDF bestand in nieuw venster). 

Betalingsvoorwaarden

Onze betalingsvoorwaarden vindt u hier.  

balie

tandartsstoel t haagje

   

Facturering via Anders Medical

Anders Medical factoring verzorgt onze declaraties. U kunt uw nota en betaalvoorwaarden inzien via mijnAndersnota.nl.  

In veel gevallen dient Anders Medical Factoring de factuur rechtstreeks in bij uw zorgverzekeraar (dit heet clearing). Afhankelijk van uw (aanvullende) verzekering wordt een deel van de rekening door de zorgverzekeraar vergoed.

Mocht uw zorgverzekeraar de behandeling niet (volledig) vergoeden, dan wordt het (rest)bedrag aan u gefactureerd. Anders Medical Factoring verstuurt de factuur bij voorkeur per e-mail. U ontvangt van Anders Medical Factoring een e-mail met daarin een link. Wanneer u op de link klikt, wordt ter validatie naar een aantal gegevens gevraagd en indien deze gegevens correct worden ingevoerd, wordt de factuur hierna automatisch geopend. De afzender van deze e-mail is: service@mijnandersnota.nl. Wij adviseren u deze afzender toe te voegen aan uw adresboek, zodat de e-mails van Anders Medical Factoring in de toekomst door uw e-mailprogramma worden herkend.

In verband met veiligheids- en privacywetgeving stuurt Anders Medical Factoring niet langer documenten, zoals bijvoorbeeld een factuur, in de bijlage via e-mail. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de eventuele gevolgen van het aanklikken van de link in de e-mail. Indien het u niet lukt om de link te openen, adviseren wij u gebruik te maken van de internetbrowser Google Chrome op uw laptop of vaste computer. Het is mogelijk dat de link die u heeft ontvangen niet actief is, omdat de veiligheidsinstellingen van uw webbrowser op bepaalde wijze zijn ingesteld.

Mocht het u toch niet lukken om de link in de e-mail te openen dan staan de medewerkers van Anders Medical Factoring u graag te woord. De patiëntenlijn is op werkdagen van 08:30 – 17:00 telefonisch te bereiken via: 085-7606262 (lokaal tarief). Uiteraard kunt u ook mailen: service@mijnandersnota.nl.